tiistai 6. elokuuta 2013

Uutta matoa koukkuun

Kisa Saksassa päättyi pettymykseen, vaikka olkoonkin että kisa oli ensimmäinen sitten kesäkuun ja ensimmäinen ulkomaan kisa yli vuoteen jos oikein muistan. Ensimmäinen päivä ei olisi voinut saada yhtään huonompaa alkua kuin tripla bogi. Ensimmäinen avaus outtiin. Ei se paras mahdollinen fiilis lähteä kisaan. 
Ensimmäinen ysi oli taistelua, mutta loppu vaiheessa alkoi kulkea jos ei muutamaa virhe bogia lasketa. Pari birdieä loppuun antoi lisänostetta. Takaysi(kentän etuysi) kulki sitten huomattavasti paremmin. Ainut vain että en saanut tarvittavia putteja sisään kuin yhden. Takaysi tulokseen -1 ja koko päivä +4. Ja kelin ollessa kohtuullisen helppo niin olin muutaman lyönnin cutin väärällä puolella. 

Toinen päivä alkoi paremmin kuin ensimmäinen. Tosin en saanut etuysin aikana yhtään birdieä aikaiseksi vaan putit kierähtivät tai jäivät linjassa lyhyeksi.
Takaysi alkoi takerrellen. 10:n avaus veteen ja bogi korttiin. Tämä tiesi sitä että loppu oli mentävä kovaa ja riskijäkin oli otettava. 12:sta sitten hävisi pallo sellaiseen paikkaan mistä sen olisi pitänyt löytyä. Ei löytynyt, tupla korttiin ja lyönti hajosi kokonaan tämän jälkeen. Lyhyet mailat vielä toimivat ihan hyvin mutta kun mentiin keskirautojen yläpuolelle niin ei vain tiennyt mihin se voisi lähteä... Tuli ihan kamala jipsi lyömiseen ja sen tunsi. Mitään ei ollut enää tehtävissä ja loppukierros olikin sitten kosmetiikkaa.
Kenttä ei itse asiassa ollut kovinkaan vaikea muuten kuin että liput oli suurimmaksi osaksi laitettu aivan griinien nurkkiin. Siis salittuun 3-4 metriin griinin reunasta. Ja juuri sellaiseen nurkkaa jos missasit griinin niin oli todella vaikea chippi tai bunkkeri lyönti jäljellä. Tai jos missasit lipun 5:kin metriä niin pallo saattoin olla esteessä. Tälläsiin paikkoihin hankala hyökätä kun suurin osa tälläisiä.

Näin yhtä kilpailua kokeneempana voin sanoa että se peli on siellä. Osaan homman. Treenejä vain lisää ja luottaa itseensä.
Ensi sunnuntaina laitetaan uutta matoa koukkuun kun muutaman päivän Suomi vierailun jälkeen suunnaksi seuraava kisa Saksassa odottaa. Kisa pelataan 12.-14.8. etelä Saksassa.

Palaamisiin!

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti