sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Sumua ja ukkosta

Terve!

Pelit käytännössä jatkuivat siitä mihin Itävallassa jäätiin. Kisa oli säiden armoilla ja ekana päivänä tuli aamulla myöhästyminen sumun takia ja iltapäivällä ukkosen takia. Iltapäivä lähdöt eivät kerenneet maaliin ensimmäisen pöovän aikana. Itse kerkesin pelata 9 väylää joille tein kaikille par tuloksen. Pelit loppuivat vähän 9 jälkeen, ja tässä vaiheessa kaikki kaupat sun muut olivat jo kiinni. Ainut paikka mitä löytyi varmasti auki oli mc:n kultaisten kaarien alta eli mäkkäri.
Siellä päivällinen/iltapala. 
Toisena päivänä piti lähteä lopettamaan ensimmäinen kierros 7.00, mutta jälleen tuli parin tunnin myöhästyminen sumun takia vaikka jo melkein päästiin kentälle kunnes sumu yllättäen tuli takaisin pienen tuule vireen takia.
Tässä kuva ykkös tiiltä 5 minuuttia ennen kuin oli alunperin tarkoitus lähteä pelaamaan(ei lähdetty).

Mutta kun päästiin pelaamaan niin minun takaysi olikin hyvää golffia. Paikkoja oli mennä kovempaakin mutta -3 joka oli myös ensimmäisen kierroksen yhteistulos oli ihan hyvä.
Kierroksen jälkeen oli taukoa noin 25 minuuttia ennen toista kierrosta. Olin jo tässä vaiheessa aivan puhki vähäisten yöunien ja kunnon ruuan puutteessa. 
Ei ollut siis mitään mahdollisuutta keretä syömään kunnolla ja kun aamupalaakaan en saanut kuin muutaman banaanin ja omenan muodossa. 
Toinen kierros lähti parin ensimmäisen lyönnin osalta hyvin liikkeelle mutta puttaaminen takkusi pahemman kerran. Kahdelle ensimmäiselle reiälle 3 puttia kullekkin ja tämä oli kierroksen teema. Lyöt ihav hyvin mutta pilaat pelin puttaamalla. Ykdelle väylälle löin tosi huonon avauksen joka aiheutti triplan korttiin. Tämäkään ei minua lannistanut kun tiesin että veto on kunnossa, oli vain laitettava putit sisään! Putit eivät valitettavasti menneet pirkkujen muodossa sisään vaan muutama hyvä par pelastus tuli. Hyviä paikkoja oli sen verran että olisi helposti voinut korjata alku kiertoksen virheet pois mutta kun ei tipu niin ei tipu. Sääolot olivat todella hyvät kun tuulta kuin vähän ja aurinko paistoi koko päivän. Tulostaso oli myös kova sillä kentällä oli paljon tilaa, griinit isot ja suhteellisen helpot. 
Nyt jäi todella paljon hampaan koloon tästä kisasta, mutta nyt viimeistään tiedän että peli kulkee myös kisassa. Pitää vain osata varautua kaikkeen.

Tänään takaisin suomeen lataamaan akkuja seuraavaan reissuun joka suuntautuu ensimmäisenä puolan pohjois-osiin. Siellä kisakenttänä toimii Sand Valley golf & country club.
Tästä suunnaksi Saksa ja hampuri jossa kenttänä toimii Golfresort Adendorf.
Puolan kisa pelataan 21.-23.7. ja hampurin kisa 27.-29.7.

Eikun uutta matoa koukkuun ja pääylös!

Palaamisiin!

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti