maanantai 25. toukokuuta 2015

Vanajanlinnan miekkailut

Moro!

Kaksi päivää takana kauden varsinaisesta avaus kisasta. Pelataan siis Vanajanlinnan kentällä hämeenlinnassa. Kenttä on todella hyvässä kunnossa ottaen huomioon että ollaan Suomessa ja että on toukokuu. Sääkin on suosinut pelaamista eli kaikki otollista hyville tuloksille.


Ensimmäinen päivä oli hyvää tekemistä, muuten jos ei lasketa sitä että putit ei vain uponneet. Paikkoja oli jonkun verran, mutta parhaat paikat jäi käyttämättä ja vain yhden sain aikaiseksi. Muutama huono lähestyminen toi korttiin muutaman bogin joten ensimmäisen päivän tulos painui hieman plussan puolelle. 74(+2) iha ok tulos, joksenkin en siihen tyytyväinen ollut, mutta ok.

Toinen päivä sai räjähtävän lähdön kun kahdelle ensimmäiselle reiälle merkattiin molemmille birdie. Kolmannellakin oli erittäin hyvä paikka jota en vain käyttänyt hyväksi. Kolmannen jälkeen puttaamisesta hävisi pituus kontrolli pitemmistä puteista kun olin joko metrin puoltoista joko lyhyt tai pitkä. Näistä jatkoputeista latoin ohi liian suurella prosentilla. Eli otin toisena päivänä 4x 3 puttia ja onneksi määrä jäi vain neljään sillä useampia olisi voinut tulla lisää. Onneksi sain pidettyä pääni kylmänä  
enkä ajatellut asiaa sen enempää. Toisen päivä oli hyvin vaihteleva kun korttiin tuli  jopa 7 bogia ja 3 birdieä. Tulis siis 76(+4) jätti todella paljon hampaankoloon. Mutta huomenna on viimeinen ja ratkaiseva päivä. Lähtö 10:ltä klo 7.30 eli latua avaamaan.

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti