torstai 23. heinäkuuta 2015

Road to Naantali

Terve!

Toissa viikon Finnish Open Hirsala golfissa oli pettymys kun kilpailu omalta osaltani päättyi kahden kierroksen jälkeen. Kierrokset olivat 77+76 eli +9. 
Tekeminen oli ihan hyvää osalla alueilla, mutta ne tärkemmät eli lähestymiset 100-150 metristä ja lähipeli olivat ne joilla pelasin itseni ulos kisasta. Tottakai nuokin toimi suurimmaksi osaksi, mutta tolla alueella syntyi todella helppoja bogeja korttiin kun olisi pitänyt saada pirkku paikkoja aikaiseksi. 
Näin ainakin missä oli eniten petrattavaa. 
Se oli kuitenkin kisa muiden joukossa ja kausi noin puolessa välissä. 

Kauden aikana pitää aina myös huoltaa mailoja ja vaihdoin mailoihin uudet gripit työpäivän päätteeksi.


Nyt ollaankin jo ajeltu Amarokin kuljettamana länsirannikolle Naantalin auringon alle! Eilen alkoi seuraava kilpailu Master Promo Championship Aurinko golfin kentällä. Alku viikon rankka sateet näkyvät edelleen hieman täällä kun väylät ovat tietyissä paikoissa todella märät, mutta muuten kenttä on erinomaisessa kunnossa ja itse kenttäkin yllätti itseni todella positiivisesti kaikilla osa-alueilla!
Eilinen ensimmäinen kierros oli suht tasaista tekemistä, mutta putit eivät tahtoneet lähteä sinne minne piti. Paikkoja kyllä oli paljon mennä kovempaakin, mutta näin eilen ja tänään aamulla uusi kierros edessä. Hyvillä mielin uuteen päivään ja kirimään eilistä kierrosta pienemmäksi!
Lähtö klo 9.30 tii 1.
Live scoring linkki:
http://eccotour.org/nordicgolfleague/scores/#/competition/238421/holebyhole

Kuulemisiin!

Jonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti