keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kausi lopuillaan

Huomenta päivää!

Kausi jatkui siis Vuosaari golfissa ja Finnish Tourin finaalilla.
Finaali oli takkuista peliä molempina päivinä. Avauspeli oli heikkoa kun aikaisemmin se oli ollut vahvin osa-alue.
Lähestymisetkin olivat välttävällä tasolla ja näin ollen hyviä birdie paikkoja ei kovinkaan paljon tullut. Ja kun tuli paikka niin putterikin oli liian kylmä tuloksen tekemiseen edes niistä harvoista paikoista.
Kun virheitä vaikkakaan ei kovin isoja niin siltikin kun niitä tuli ei lähipelilläkään saatu pelastettua kaikkea mahdollista.
Lähdin kovin odotuksin finaali kisaan ja lopputuloksena oli karvas pettymys. Karsiutuminen oli viimeinen ajatus mikä oli mielessä kisaan lähdettäessä...
Kisa palautti kyllä hyvin maan pinnalle että joka kisa on aina uusi kisa eikä edellisillä ole mitään merkitystä.
Tulokset taisivat olla 77+74(+7) jolla olin ensimmäinen cutista tippunut pelaaja.

Pidin kilpailun jälkeen vajaan viikon taukoa golfista ja lepäilin kun olin sairastanut jo useamman viikon kovaa yskää. Kisoja olin pelannut siis vähän sairaana. Lepo tuli siis tarpeeseen.

Finaalin jälkeen seuraava ja viimeinen kilpailu Suomessa pelattiin 21.9. Pickala golfin Park kentällä. Kisa oli Nordic liigan esikarsintakisa ja kisassa pelattiin 36 reikää yhden päivön aikana. Olosuhteet olivat hyvin vaihtelevat aina kovasta sateesta, auringon paisteeseen. Tämä ei omaa peliä haitannut. Ensimmäinen kierros oli tasaista peliä, 73(+1), oli kohtuullinen kierros. Ainut mitä kentälle jäi oli iso kasa putteja mitkä eivät uponneet.
Toinen kierros olikin jo puttien uppoomisen osalta paljon parempaa.
Tulos 69(-3) senkin jo kertoo vaikka tälläkin kierroksella kentälle jäi useita putteja eli vielkin parempaan kierrokseen olisi ollut rahkeita. Kierrokset 73+69 eli -2 oikeutti esikarsinnassa jaettuun 3. sijaan ja kun 8 parhaalle oli tarjolla jatkopaikka niin nyt lentokoneessa tätä kirjoittaessani siis olin ansainnut osallistumisoikeuden finaali karsintaan mikä pelataan Tanskassa 8.-10.10.

Paluu Tanskan maaperälle on siis lähellä monen vuoden tauon jälkeen!
Innolla odotan millainen karsinta kenttä on kun huhua on ollut että olisi kunnon kisa kenttä!
Tälläinen mökki(sauna) tuli varattua tälle reissulle.