perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kausi jatkui pohjoisempana

Tere!

Espanjan reissun päätteeksi tulin siis sairaaksi ja sitä kesti useamman viikon. 
Lääkärin kautta sainkin antibiootti kuurin korvatulehdusta päihittämään.
Viikot vieri ja treenaamaan ei oikein päässyt kuin vähän rangella kun pelkäsin jälkitauteja. Lopulta oltiin taas kunnossa ja seuraava kisa olikin jo hyvin lähellä.
Viimeisin kisa pelattiin Hampurin eteläpuolella Green eaglen pitkällä kentällä. Kenttä on siis takatiiltä yhteensä 7200 metriä pitkä!
Huhhuh... Pitkän pelin piti siis olla tikissä tätä kenttä varten. Ja lähipelin tottakai aina jos sattuu huonompia lyäntejä lähtemään. 
Kenttä oli entuudestaan jo tuttu monen vuoden takaa kun pelattiin Nordic liigan kisaa samalla kentällä. 
Ennen reissuun lähtöä sääennusteita katsellessa kävi jo mielessä, että Suomessahan olisi lämpimämmän kelit kuin Saksassa! Luvattu lumi sadetta jne.
Mitä onneksi satoin vain yöllä. 
Paitsi harjoituspäivänä satoi lunta, räntää, rakeita ja vettä eli kaikkea mahdollista mitä voi vain sataa! Siihen päälle vielä ukkonen niin enää puuttui tornado mitä ei sentään tullut. ;)

Harkkapäivänä pro-amin venymisen takia kävelin toisen ysin ja pelasin vain toisen ysin joka oli niin sanotusti hankalampi ja pidempi kuin toinen jonka kävelin.
Kenttä itsessään oli hyvin selkeä ja näit kaikki vaaranpaikat jne.
Yllä väylä nro. 13 par 4 444m, kuvattuna väylältä tiipaikalle päin.
Kuva väylältä nro. 17 par 3 150m.

Ensimmäisenä päivänä lähdin iltapäivällä liikkeellä klo 14.00 väylältä 10. Pääsimme jopa ensimmäisen väylän griinille asti kunnes tuli ensimmäinen pelin seisaus. Odotusta noin 30 minuuttia.
Alku oli vähän nihkeä kaiken odottelun takia ja tein muutaman typerän bogin kylmissäni. Toinen odotus tuli väylän 13 tiipaikalla ja seuraava väylän 15 griinillä...
Keli oli todella kylmä, tuuli kovaa ja taivaalta tuli vettä ja etenkin rakeita joiden takia peli aina keskeytyi kun maa meni aivan valkoiseksi rakeista.

Alla kuva siitä.
Itselläni oli 4 kerrosta vaatetta, mutta silti paikallaan seisomisen ja odottamisen johdosta tuli erittäin kylmä jonka takia nyt olen taas tulossa kipeäksi... 
Lähimmät suojat olivat aina kaukana ja kun kyse oli rakeista niin peliä jatkettii heti kun rakeet olivat sulaneet. Sitä kun ei osannut arvioida kauanko siinä menee ja tuleeko vielä uusia raekuuroja heti perään niin eo voinut lähteä kauas suojiin kävelemäänkään.
Noh lopulta rakeet sulivat pois ja mieskin alkoi sulaa syväjäästä pikku hiljaa, olin jo pahimmillaa ensimmäistä päivää tilanteessa +4, mutta 3 pirkun ja yhden eaglen avulla pääsin takaisin par tilanteeseen.
Viimeiset viisi väylää sujuivat kuitenkin heikosti niille tehden 3 bogia ja ensimmäisen päivän tulos päätyi tulokseen +3 ja kosketuksia palloon tuli 76 kappaletta. Kentän par oli siis 73.
Kaikista odotuksista johtuen ensimmäisen päivän peli aika oli yli 6 tuntia! Ikinä en ole pelannut kierrosta niin hitaasti... Tietysti oli "keskeytyksiä" useampi, mutta kuitenkin.
Kämpille pääsin vasta ilta 10 jälkeen kun ruokailla piti kierroksen jälkeen ja hakea aamupala tarpeita seuraavaa aamua varten.

Toisen päivän lähtö tuli sitten hyvin nopeasti. Aamulla tuntui että lähtikö sitä kentältä missään vaiheessa edes pois kun aikaa ensimmäisen lopettamisen ja toisen alkamisen välissä oli hyvin vähän kun kiertue aikaisti aamupäivän lähtöjä hieman toiselle päivälle puolella tunnilla.
Toisena päivänä keli oli edelleen todella kylmä. Muutamaa kovaa sadekuuroa lukuunottamatta vettä ei niin paljon tullut kuin edellisenä päivänä. Ja raekuurot pysyivät poissa myös.
Oma peli oli aivan hukassa koko toisen päivänä ja pelaaminen oli yhtä selviytymistaistelua bogeja vastaan koko kierroksen ajan.
Aloitin toisen päivän siis väylältä yksi.
Väylälle 2 tuli bogi ja väylälle 4 korttiin merkattiin tripla. Väylä 4 on lyhyehkö par 5 jonka pystyi lyömään 2:lla päälle. Löin toisen lyönnin kuitenkin kauas lipusta bunkkeriin josta ohkaisen osuman jälkeen olin vesiesteen puolella. Pallo jäi kuitenkin kuivalla niin että sitä pystyi lyömään, tosin piti ottaa toisesta jalasta kenkä ja sukka pois ja vetää lahjetta ylemmäs. Pallo vähän vajaaksi griinistä lyötyäni sitä esteestä. Perään chippi 3 puttia joka siitä paikasta karmea. 
Edelliseen päivään verrattuna 5 lyöntiä enemmän samalle väylälle.
Loppu kierros oli todellista taistelua. Koko päivän ajan lyöminen oli todella vaikeaa ja en saanut missään vaiheessa ajatusta kohdilleen. Heikolla tekemisellä kuitenkin väkisin sain tuloksen 79(+6). 
Jatkoon pääsyä sainkin sitten jännittää aina viimeiseen ryhmään asti.
Sen maalin tultua selvisi, yksi tarvittava pelaaja tippui alaspäin ja pääsin mukaan viimeiselle päivälle.
Ratkaisu päivä oli tasaisempaa suorittamista ja edellisen päivän treenit auttoivat tekemistä viimeisenä päivänä.
Mitään pirkku juhlaa peli ei omalta osalta ollit mutta pelikaveri teki niitä muiden edestäkin.
Viimeisenä päivänä peli siis huomattavasti parempaa lyömisen osalta. Ihan tarpeeksi lähelle lippua en lähestymisissäni päässyt että olisin paremmalla prosentilla saanut pirkkuja sisään. Päivän tulos 75(+2) oli kuitenkin ihan ok tulos sa sain muutaman sijan hivutettua itseäni ylemmäs ja kisan lopullinen sijoitus oli jaettu 38. sija.

Kisan loputtua tottakai suunnaksi otettiin hampurin lentokenttä.
Kentällä hieman ihmettelin kun en saanut itselleni boarding passiin istuinpaikkaa ilman suurempaa syytä. Myöhemmin selvisi portilla, että minulla ei tosiaan ollut konessa paikkaa. Sanoivat ilmoittavansa jos saan paikan koneeseen, muuten pientä korvausta vastaan olisin joutunut jäämään hampuriin yöksi. Onnekseni sain paikan koneeseen ja pääsin Suomeen ajallaan. Tosin tulin siis sairaaksi ja olin monta päivää korkeassa kuumeessa. Korkeimmillaan kuume oli 40 asteessa.
Siinä vaiheessa olo oli sellainen, että ei ihan tällä planeetalla oltu pään mukaan.
Useamman päivän sängyssä maattuani ja taudin taltuttua pääsin takaisin sorvin ääreen. Kroppa ei tuntunut kovinkaan omalta aluksi kun oli kovin hutera olo vaikka varmuudeksi useamman lepopäivän otin taudin loppumisenkin jälkeen.
Lyöminen kuitenkin edelleen hyvällä tasolla ja pitää vain olla seuraavissa kisoissa kokoajan hyvin keskittynyt ja mukana hetkessä ettei pääse tulemaan noita todella vaikeita päiviä lyömisen takia.

Viikko takaperin pidettiin myös perinteeksi jo tullut Jonne's Scramble!
Ajankohta oli hieman normaalia aikaisempi kun aikaisemmin kisa on ollut loppu kesästä tai syksyisin.
Sää oli mitä mainion ja pareja kisaan oli ilmoittautunut mukavasti.
Alla hieman kuvia kisasta.

Tulokset itse kisassa olivat erinomaisia ja voitosta käytiin kova kamppailu!
Huikealla nettotuloksella 62 ja samalla parilla oli myös paras scr tulos -5 67!
Onnittelut kaikille palkinto sijoille päässeille! Ja iso KIITOS kaikille osallistujille!!!

Iso KIITOS myös sponsoreille!
Alla kuva kisan palkintopöydästä. :)

Nyt kisan järjestely stressit on siis poissa.
Kevään kelit ovat olleet mitä parhaimmat golfin pelaamiselle ja treenaamiselle.
Olen lähinnä keskittynyt treenaamiseen tietyissa jutuissa joissa kevään aikana on ollut kehitettävää.
Nyt pitäisi olla homman kunnossa ja tehdän vain tulosta itse kisoissa.
Huomenna olisi lähtö seuraavaan reissuun. Reissu kohdistuu ensin kaakkois- ruotsiin Karlsronan lähelle. Kisa kenttänä toimii Trummenäs golfklub.
Kisa päivät ovat 26.-28.5.
Kisan jälkeen jään Ruotsin puolelle hetkeksi treenaamaan ennen siirtymistä Tanskan puolelle kuun lopussa. Reissun toinen kisa pelataan Silkeborgin ja Ry Kildebjergin kentällä. Kentät sijaitsevat Jyllannin niemimaalla lähellä Århusia.
Toinen kisa pelataan 2.-4.6. eli reissu kestää noin 1,5 viikkoa. Toivottavasti keli on paikan päällä samanlaista kuin mistä  täällä Suomessa nyt kevään aikana saatua nauttia.

Palaamisiin!

Jonne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti