maanantai 16. syyskuuta 2013

Vapaata pidellen

Kaiken sähellyksen ja ketutuksen jälkeen FT finaali jäi omalta osaltani pelaamatta, kun kaikkia järjestelyitä oli mahdotonta enää hoitaa kuntoon siinä vaiheessa kun sain tiedon että mukaan olisin päässyt. Reissu jäi siis väliin. Valitettavaa sähläystä kun peli olisi ollut iskussa. 
Mutta sillä välin kun muuta haroivat tukkaa hastavalla Nordcenterin Fream kentällä niin käytin kaiken ajan poikani Niilon kanssa hyödyksi. Syksyinen Muikku ja Pottu markkinat tuli käytyä läpi viikonlopun molempina päivinä. Oli Niilolla  ihmettelemistä siinä väen määrässä. Markkinat alkoivat lauantaina klo 9 ja jo puoli 10 oli Lappeenrannan sataman tori täynnä ihmisiä. 
Tietenkin todella hyvällä syys säällä oli vaikutusta tähän asiaan myöskin.
Niilokin pääsi lämpimässä syyskelissä nauttimaan viimeisiä mehujäitä.

Niilo halusi myös markkina ilmapallon joka sai kovaa kyytiä poitsun käsittelyssä. Ihme kyllä pallo on edelleen ehjä.

Golf kauteni ei tältä vuodelta tähän kuitenkaan pääty vaan kausi jatkuu Espanjassa Joulukuussa. Reissuun lähden Marraskuun lopussa jolloin kerkeän saamaan hieman tuntumaan taas ulkona lyömiseen jos kelit Suomessa sitä eivät enää ole sallineet. Touri on Gecko Tour, sitä pelataan pelkästään talvis aikaan etelä-espanjassa. Tämä reissu tulee kestämään reilun 2 viikkoa ja kisoja tähän väliin mahtuu 3 kappaletta.
Nyt lyönti vain pidettävä samana tai parannettava sinne asti ja tekemään kovaa tulosta!

Palaamisiin!

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti