maanantai 14. lokakuuta 2013

Kylmenee

Sää kylmenee taas aikalailla. Taukoja kylmyyden takia on tullut jo muutama ja ensimmäinen flunssa tälle talvikaudellekin on jo saatu. Ei ole kovin mukava tunne taas tämäkään. 
Golf kausikin sää ennusteiden mukaan alkaa olla paketissa ainakin joksikin aikaa. Ellei huomenna innostu lähtemään +9 asteeseen pelaamaan joka taitaa olla viimeinen fiksu pelipäivä tänä vuonna täällä päin. Muuten taitaa olla niin että joutuu menemään etelä/länsirannikolle jos haluaa peli kelejä vielä löytää Suomesta. Muuten ulkopelit alkaa olla ohi ennen Espanjan reissua Marraskuun lopulla.

Vaikka säät kylmenevät niin Saipa porskuttaa! Meidänpojat on pelannu todella hienoa alkukautta jälleen! Vaikka olen vasta päässyt katsomaan yhden pelin(Saipa-Narrit 3-2rl) niin todella hyvältä näyttää. Vahvistukset ovat todella hyviä. Kuten J.Markkanen ja Patrick Davis ovat kovan luokan pelimiehiä! Toivoisin ja varmaan moni muukin, että Patrick jäisi myös ensi kaudeksi tänne pelaamaan. Saipan siis Liigassa tällä hetkellä sijalla 3! Hienoa pojat! Sama tahti kevääseen asti!

Eläkeläis isäni lähti tänään kohti uusia seikkailuja kun vein hänet juna-asemalle ja hän lähti kohti Espanjan lomarantoja. Talvi siellä vietellen eläkepäiviä, ei kuullosta ollenkaan pahalta! 
Itse olen menossa sinne siis treenaa ja pelaa Gecko tourin kisoja marras-joulukuussa. 

Palaamisiin

Jonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti