perjantai 12. kesäkuuta 2015

Peuramaan tuulet

Morjesta.

Kauden kolmas FT on käynnissä ja kaksi päivää nyt takana. Kolmas kisa pelataan siis Peuramaa golfkn Porkkala kentällä. Kentän kuntoa en kommentoi, mutta keli muuten on hyvin samanlaista mitä aikaisemmissakin kisoissa eli TUULEE! Ja kovaa. Huhhuh tota tuulta. Noh ei se omaa peli sen kummemmin haittaa kun siihen on totuttu jo aikoja sitten Ecco tourilla Tanskassa. Omat peli oli ensimmäisenä päivänä kohillaan. Pirkkuja tuli mukavasti ja muutamaa virhettä lukuunottamatta päivä oli hyvä ja tulos 73(+1) oikeutti jaettuun 6. sijaan.

Toinen päivä lähti heikosti. Alkuun ekaan 6 reikään löin ehkä 2-3 sellaista lyöntiä joita yritin eli hyvät lyönnit oli vähissä. Sen jälkeen sain vähän ajatusta lyömiseen ja  tein vain paareja hyvistä pirkku paikoista huolimatta. Kahdelle viimoiselle otin sitten huonot 3 puttia molemmille ja toisen päivän tulos valahti 78(+6) joka tiputti sijoitusta jaetulle 16. sijalle.

Yhteistulos siis +7 joka oikeuttaa sijaan 16. Ja kärkeen matkaa 6 lyöntiä joten sinne aika pitkä matka, mutta ei täysin mahdoton. Lähtö tiiltä 1 klo 9.30.
Kiri vaihde päälle siis!

Palaamisiin!

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti