lauantai 13. kesäkuuta 2015

Suhina jatkuu

Morjesta päivää!

Kauden kolmas FT on nyt saatu päätökseen Peuramaalla.
Sää oli mitä mainion kun pelaajat pääsivät nauttimaan auringon paisteesta jokaisena päivänä. Ainut "haitta"tekijä oli kova tuuli jokaisena päivänä. 
Oma peli oli hyvässä kunnossa tosin tuulen kanssa oli välillä liiankin varovainen kun otin liiankin isoa mailaan käteen ja olin paikkapaikoin epävarma mailavalinnan kanssa niin sekin vaikutti itse lyöntiin kun ei uskaltanut lyödä sellaista lyöntiä mitä oli hakusessa. Eli lyöntien toteutus ei toiminut. Koko kisan ajan tuloksenteko lyönnit oli ne missä hävisin eniten ja näin oli myös viimeisenä päivänä. Puttaaminen ja lähipeli oli aivan lottoamista sen suhteen mihin pallo päätyi, piti vain lyödä hyvä veto ja ottaa tulos vastaan. 

Viimeisenä päivänä lähipeli lyönnit ja ylivarovaisuus tuulen kanssa johti huonoihin lopputuloksiin, vaikka itse tulos 75(+3) ei nyt mikään katastrofi itsessään ollutkaan vaan lopulliseksi sijoitukseksi tyli jaettu 13. sija. Tähän itse en todellakaan ollut tyytyväinen, mutta peli on menossa kokoajan parempaan ja parempaan. Asiat on jo niin pienistä kiinni, että koko kisa olisi onnistunut.
Kison tulos +10 (73+78+75) ja siis 13. sija. 
Viikko on reenattu, huilailtu, vietetty jussia ja huomenna alkaa sitten kova rypistys!
Aamulla starttaamme Antti Pekka Kaarnan kanssa 24h-junnukeräyksen, eli pelaamme 24 tuntia putkeen golffia. Ja ajatuksena on, aina kun teemme par tuloksen tai paremman, joku tukija joka on päättänyt lähteä mukaan sijoittaa tietyn määrän aina tuolle par tai paremmalle tulokselle eli jos ensimmäisellä 18 reiän aikana tulee 15 par tulosta ja tukija on laittanut par tuloksen tai paremman arvoksi 1€ niin keräsin 15€ junnuille rahaa. Rahaa voi laittaa 0,20-5€. Saa nähdä paljonko rahaa saamme kasaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti