maanantai 22. helmikuuta 2016

Viikot vierii niin kun pallotki

Tere!

Nyt on pari viikkoa vierähtänyt treenireissusta ja huomenna nokka kohti Suomea. Suomessa ei vielä huhujen mukaan pääse ulkona pelaamaan tai ainakaan kotona lappeenrannassa. 
Aika täällä kului kentällä, iltaisin baarissa. 
Ei sentään. Mutta kentällä tuli vietettyä aikaa ja paljon tuli pelattua. Tietty rangella ja lähipelialueilla aikaa tuli vietettyä. 
Yhden huilipäivän pidin vapaasti, mutta tässä loppureissusta olin muutaman päivän kuumeessa ja tuli siis pari päivää pakko lepoa että viimeiset päivät pääsin taas jatkamaan treenaamista.

Pelikierrokset pelasin lähinnä Parador golfissa, mutta Jimenezin academy par 3 kentän kiersin kahdesti ja Torrequebradan kentän kerra jonka pelasin ensimmäistä kertaa mikä hieman näkyi tuloksessa.
Kentän maisemat olivat kyllä hienot, mutta "kikkakolmos" kenttä olisi vaatinut hyvää paikallistuntemusta jota ryhmässä ei paljoa ollut. 
Pelaamista hieman vaivasin myös juuri taltutettu tauti joka hieman söi miehestä voimia. Kenttäkin oli hyvin vaihtelevassa maastossa ylös ja alas kävelyä kantaen bägiä otti voimille. Maaliin kuitenkin pääsin, hengissä. Muuta ei oikein päivästä siellä jäänyt kerrottavaksi.

Lyhyt par 4 alamäkeen,en muista väylän numeroa. 

Viimeinen kierros tuli pelattua kuitenkin tutulla Paradorin kentällä. Aamu tuimaan 8 aikaa startti ja 11 aikaa jo pelit ohi! 
Kauaa ei siis nokka tuhissut eikä edellispäivän ahkeroinnit Torrequebradassa tuntuneet missään!

Kuvassa näkyy ilmiö Calima eli hiekkapölyä saharasta asti! Sitä kestänyt jo useamman päivän

Osumahetki kuviin ja yöuniin hyvä lopettaa eli,

Palaamisiin!

Jonne
Viimeistä päivää Espanjasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti