keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kauden avaus lähellä

Terve!

Kauden 2016 ensimmäinen kilpailu on jo oven takana. Olen tehnyt kaksi treenileiri Malagaan ja nyt ollaan koneessa menossa kohti Barcelonaa ja sieltä autolla Gironan lähelle. Kauden avaus kisareissu sisältää kaksi kisaa jotka molemmat pelataaan PGA Catalunyan kahdella kentällä. Kentät eivät ole entuudestaan miulle tuttuja joten molemmat kentät pitää lähteä kartoittamaan huomisen ja ylihuomisen aikana. Ei voi olla kuin huippuluokan kenttiä kun ET:n finaali karsinnat siellä pelataan. Ensimmäinen kisa pelataan 13.-15.3. ja toinen 18.-20.3.
Aikataulut selvinnee lähipäivinä ensimmäiseen kisaan ja sitten toiseen myös vähän ennen itse kisaa.

Jälkimmäisen leirin jälkeen tuli ajan kohtaiseksi hyvien ystävieni, pariskunnan häät. Itsen olin ensimmäistä kertaa bestmanin hommissa. Olihan siinä oma jännittämisensä asioiden hoidossa, mutta itse alttarin vierellä seisominen oli ehkä yksi kuumottavin paikka missä olen ikinä joutunut seisomaan kun ollaan siinä kaikkien vieraiden edessä seisoskelemassa ja koittaen pysyä tolpillaan! 
Häät itsessää sujuivat ilman mitää suurempia ongelmia ja itse juhlatilaisuus oli yksi parhaita missä olen ikinä ollut ja olihan meillä erittäin hauskaa! 
Alla oleva kuva kertoo kaiken oleellisen!

Juhlat menivät siis erittäin hyvin ja seuraavankin päivä sujui suhteellisen hyvin kun uni maistui aina iltapäivän puolelle asti niin huonot olotilatkin jäi kokematta. ;)
Eli juhlapaikan siivoaminenkin sujui suhteellisen hyvin. 

Nyt siis lentokoneessa suuntana Barca 
ja siitä vuokra-autolla kohti Gironan tienoota hotellia metsästämään mikä taitaa olla yksi hienoimmilla paikoilla olevista hotelleista missä olen ollut, ainakin kuvien perusteella. Saa nähdä millainen se loppujen lopuksi on. 

Palaamisiin!

Jonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti