maanantai 19. toukokuuta 2014

Hiiren hiljaa

Talvi tuli oltua täysin hiljaa. Nyt alkaa taas juttua tulemaan. 

Talvi oli harjoittelun suhteen todella haastava. Sairastelin pitkiä jaksoja koko talven ajan ja harjoittelu oli todella katkonaista. Juuri kun kerkesi saada kropan fyysisesti ja vedon teknisesti kuntoon niin tuli uusi sairastuminen joka kesti useita viikkoja. Tämä vei talven kisa reissuista parhaan terän pois kun reissun alut menivät tuntuman hakemiseen. 
Parista kisa/treeni reissusta ei siis kovinkaan paljon jäänyt jälkipolvelle kerrottavaksi. Paikat tulivat kyllä tutuiksi joten ensi talvena on taas astetta fiksumpi harjoituspaikkojen suhteen, että mitä ja missä.
Toisen reissun alussa heti yllätimme Isäni täysin kun reissussa oli mukana Niilo poikani josta Risto-ukki ei tiennyt mitään. Isoa iloa espanjaan siis vietiin. 

Reissu muuten meni vaihtelevasti kun juuri ennen lähtöä olin ollut pitkään sairaana ja tuntuma lyömiseen oli täysin kadoksissa ja näin kisat meni täysin penkin alle. 

Hienot maisemat kyllä oli jos ei muuta hienoa reissussa ollut!

Kisa kausi jatkuu reissulla Itävaltaan! Lento suuntautuu Wieniin josta suunnaksi vuokra-autolla Itävallan pohjois-osa lähelle Tsekin rajaa. Ensimmäisen kisan kenttänä toimii Haugschlag golf joka on ennestään tuttu minulle muutaman vuoden takaa. Kisa pelataan 21.-23.5.
Kahden päivän jälkeen jatkoon pääsee 40 parasta pro:ta+tasatuloksessa olevat.
Toinen kilpailu pelataan Wienin länsipuolella jossa sijaitsee kenttä Golf club Adamstal. Kenttä ei ole minulle ennestään tuttu joten uusi kenttä saadaan alle. Kenttää pääsen onneksi reenaamaan useamman päivän kun vaihdan suoraan toisen kilpailun jälkeen paikkaa toiselle kentälle. Toinen kilpailu pelataan 26.-28.5.

Palaamisiin!

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti