perjantai 23. toukokuuta 2014

Itävallan valloitus

Kesä kauden ensimmäinen reissu siis suuntautui Itävaltaan. Lento wieniin josta vuokra-autolla kohti pohjoista ja Tsekin rajalla sijaitsevaa pientä Haugschlagin kylää jossa sijaitsee saman niminen golf resortti. Kenttä jo ennestään tuttu muutaman vuoden takaa. Kenttä erittäin loistavassa kunnossa joten sen puoleen ei valittamista. 

1. Päivä:
Ensimmäinen päivä alkoi kohtuu hyvin.
Birdie paikkoja tuli ensimmäisten 10 reiän aikana paljon. Kalsi sain sisään. Alkuun mahtui yksi tuplakin.
Sitten virheitä alkoi sataa kaatamalla.
Yhdellä reiällä out, toinen pallo pitkään heinään, 2 chippiä ja alle metrinen putti ohi. Korttiin tupla par. Viimeiset 8 reikää kertoivat oleellisen koko kisasta. Paljon putteja ohi 1,5-3 metristä. Väärin luettuja breikkejä ja huono putteja teknisesti.
Takaysille tuli siis todella paljon helppoja ja isoja virheitä. Takaysi meni siis täysin penkin alle. Tulos +10 joka oli myös päivän tulos. Paljon käi hampaan koloon kun tietää oman pelikunnon ja se ei todellakaan ollut tuon kaltainen.

2. Päivä:
Toinen päivä alkoi niin ikään tasaisesti. Paljon birdie paikkoja mutta ei vain uponnut mistään. Pari huono lyöntiä ja yksi bogi etuysin aikana. Ei pirkkuja.
Takaysi sai lentävän lähdön kun 3 ensimmäiseen reikään 2 birdietä. Molemmat alle metristä ja toinen kahdella putilla. Tämän jälkeen sain monta hyvää birdie paikkaa ja suhteellisen läheltä, mutta ei vain uponnut. Takaysin kolmas birdie tuli myös kahdella putilla par 5:lla. 
Toinen päivä oli siis peliä tämän hetken tasolla. Griini osumat 16/18, mutta putteja aivan liikaa(34).
Mutta hyvin mielin voi lähteä toiseen kisaan tuon toisen kierroksen jälkeen. Vaikka hieman harmittaa että yksi huono ysi pilasi kisan, mutta tälläistä golf vain on. Eteenpäin ja samalla tekemisellä kuin toinen päivä, putit vain sisään kovemmalla prosentilla. 

Toinen kisa pelataan Adamstal Golf Klubin kentällä. Ekan kisan pelikaveri sanoi että todella hieno ja hyvä kenttä. Paljon korkeus eroja mutta hyvä kenttä. 
Kenttä on n. tunnin ajomatkan päässä Wienistä länteen. 
Olen juuri starttaamassa autoa sinnepäin kunhan aamupala on syöty.
Taisi muuten vuokra-autot olla lopussa Wienin kentällä kun olin varannut WV Polon tai vastaavan niin sain Open Zafiran(pienitila-auto). Noh, ei tule tilanpuutetta autossa ainakaan!

 Palaamisiin!

Jonne Itävallasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti