torstai 29. toukokuuta 2014

Kotiutuminen

Itävallan toinen kilpailu oli aikamoinen. Kuulin jo harjoituskierroksella entiseltä kisakentän klubilaiselta, että todella todella harvoin oli pelattu ilman keskeytystä ukkosen takia. Eikä tämä kisa tuonut asiaan muutosta yhtenäkään kisa päivänä. 
Ensimmäisenä päivänä siis itse kerkesin juuri maaliin ja tarkastamaan tuloskortin kun ukkonen jyrähti ja pelit pistettiin seis. 
Eli toisena päivänä uusi aloitus alusta ja kisa typistyi kahteen kierrokseen siinä vaiheessa. 

(Kuvassa tiedote ensimmäisen päivän illalta tourin sivuilta)

Toinen päivä oli tuloksellisesti molempien ysien ja täyden kierroksen osalta sama kuin ensimmäisenä päivänä joten alusta aloittamisella ei ollut minulle juuri merkitystä. Etuysi +5 ja takaysi -1 josta tulee nopeasti lyhyellä matikalla laskettuna +4!
En todellakaan ollut tyytyväinen tulokseen, mutta loppujen lopuksi sillä päästiin kiinni rahoihin.
Toinenkin päivä keskeytyin useampaan otteeseen ukkosen ja rankka sateiden takia! Omalta osalta tauko tuli ennen viimeistä reikää. Ja myöhemmin uusi pidempi ja loppu päivän kestävä tauko varrallisen peli olosuhteiden takia. Eli toisenskin pelipäivänä pelit jäivät pahasti kesken ja kilpalu typistyi loppujen lopuksi vain yhden kierroksen mittaiseksi. Omat pelit siis loppuivat jo tiistaina, vaikka keskiviikkona pelattiin kentällä vielä voitosta tiukat taistelut uusinnassa asti. Tuloksella -5 olisi päässyt uusintaan. 

Seuraava kilpailu omalta osalta Saksan tourilla on vasta heinäkuun alussa 11.-13.7. Frankfurtin lähellä.

Palaamisiin!

J.A.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti