maanantai 26. toukokuuta 2014

Vuoren rinteitä ylös ja alas

Toinen kilpailu Itävallassa pelataan Wienin länsipuolella Adamstal golf klubilla. Kenttä sijaitsee vuorien välisessä laaksossa ja vuorten rinteillä. Kentällä on siis paikoin todella paljon korkeus eroja.
Kisa kentällä on myös erittäin hienot maisemat! Ohessa muutama kuva jotka eivät kerro kaikkea kuitenkaan vaan näköalat olisi nähtävä paikan päältä. 


Toisen kisan ensimmäinen päivä sai katastrofi alun. Neljän ensimmäisen reiän jälkeen olin tuloksessa +5! Kortissa kaksi paaria, yksi tupla ja yksi tripla. Tämän telineisiin jäännin jälkeen sain pelistä hieman kiinni, mutta birdie putit eivät uponneet kuin kerran ja muutamasta virheestä tuli pari bogia. 
Takaysin loppuun tuli loppukiri! Viimeiset 4 väylää pelasin tulokseen -3 ja takaysin -1 ja koko päivän heikon alun jälkeen tulokseen +4. 
Noh juuri kun kortit oli tarkistettu ja istahdin terassille tilaamaan ruokaa niin ukkonen räsähti kentän laidalla ja pelit seis. Siinä muiden pelaajien kanssa mietiskeltiinkin jo, että kerkeävätkö viimeiset pelaaja tänään pelata loppuun jos tauko venyy. 
Lähdöt kentän takia vain ykköstiiltä aikavälillä 7.00-15.00.
Syömisten jälkeen lähdin kentältä hotellille ja tein pika visiitin Wienin keskustaan josta lähdin nopeasti pois.
Hotellille palattuani huomasin että live scoringista oli kaikki tulokset kadonneet. Kyselin sitten hieman tietoja ja selvisi että ensimmäinen päivä peruttu kokonaan ja huomenna alkaa alusta samalla aikataululla. Noh tästä periaatteessa voin olla iloinen ja parantaa heikkoa alkua huomenna ja lopettaa yhtä hyvin niin siitä syntyisi siis loistelias kierros!
Lähtöaika huomenna uusintakierroksella on siis klo 8.10 paikallista aikaa ja tunnin enempi Suomen aikaa. 
Huomenna siis uusi yritys paremmalla tuloksella!
Seurata voi täältä:
http://www.pga.de/progolftour-gb-adamstal-open-2014-live-scoring.html

Palaamisiin! 

Jonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti